Ürünlerimiz

Ürün Bilgisi Ürün Görselleri Ürün Döküman Hemen Teklif İste

Mixolab 2

 

Mixolab 2

 

Tek testte unun  veya öğütülmüş buğdayın protein yapısı ve nişasta özelliklerinin belirlenmesinde kullanılır. Gerçek zamanlı olarak iki mikser bıçağı arasında yoğrulan hamurun uyguladığı "tork" Nm. olarak ölçülür. Hamur gelişimi, protein bağlarının kalitesi, stabilitesi, elastikiyeti, nişastanın jelatinize olma sıcaklığı, amilaz aktivitesi, son ürün raf ömrü, katkıların etkisiyle hamur direncinin değişimi gibi parametreler analiz edilebilmektedir. Mixolab 2 ile çıkarılabilir su tankı ve yeni yazılım özellikleri sunulmaktadır.

 

  

 

·         Un ya da buğdayın kalitesine göre sınıflandırılmasında kullanılabilmektedir.

 

·         En uygun paçalın belirlenmesini sağlamaktadır.

 

·         Kullanılan katkıların ürüne etkilerini en iyi şekilde görülmesini sağlamaktadır.

 

·         28 dakikada süne tahribatının belirlenmesini sağlamaktadır.

 

·         “Simulator” protokolü ile Farinograf cihazı gibi çalışabilme özelliğine sahiptir.

 

·         ICC, AACC ve ISO standartlarınca onaylıdır

 

Yeni Yazılım Özellikleri:

·      Simulator protokolünde Farinograf sonuçları ile birlikte Farinograf grafiği

·      Otomatik paçallama özelliği ile paçllarınızda alacağınız değerlerinizi test yapmadan alabilme

·      Katkı ayarlama özelliği ile ürünlerinizde kullancağınız katkıların etkilerini teorik olarak görüntüleyebilme

·      Tahmin formülleri ile ekmek hacmi, düşme sayısı değeri gibi birçok değerin otomatik hesaplanması

·      Yoğurma sıcaklığı, süresi ve bızı ayarlanarak kullanıcıya özgü protokoller yaratılabilir

 

Mixolab 2 videosu için tıklayınız

Haber & Duyurular