Ürünlerimiz

Ürün Bilgisi Ürün Görselleri Ürün Döküman Hemen Teklif İste

Reveal 3-D Badem

Açıklama

 Besin alerjenleri hassas kişilerde bağışıklık sisteminin tepki vermesine neden olabilen besin

proteinleridir. Sindirilmeleri halinde, besin alerjenleri ürtiker ve kaşınmadan anafilâksiye (komaya) kadar varan çeşitli tepkilere yol açabilirler. Anafilâksi (koma); kusma, ishal, solunum zorluğu, ağız ve dilde şişme ve kan basıncında hızlı düşme gibi sonuçları olan şiddetli bir alerjik tepkidir. Yetişkinleri yaklaşık yüzde 3,5 ila 4’ü ile çocukların yüzde yaklaşık 6 ila 8’i besin alerjenlerine bir dereceye kadar hassastır. Sadece Amerika Birleşik Devletlerinde bile 12 milyondan fazla besin alerjisi olduğu bilinen birey bulunmaktadır.

Besin üreticileri besin alerjisi olanları ürünlerinin üzerinde muhteviyatının bir listesini açıkça vermek sureti ile korurlar. Badem bileşenlerinin varlığının test edilmesi sureti ile besin üreticilerinin listelenmemiş – ve tehlikeli olması olası – muhteviyatın besin ürününe girmesini engellemesi mümkün olur.

Badem kalıntılarının en çok karşılaşıldığı besinlerin başında kurabiyeler, krakerler, çikolatalar, dondurma, içecekler ve tahıllar gelmektedir. Yerinde temizlik sistemi (CIP) durulamasında da badem kalıntılarına rastlanabilir.


 

Ürün Hakkında

Reveal® 3-D Badem Testi 3 çizgili (negatif, pozitif, yüksek pozitif) algılama özelliği ile benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır ve önemli miktarda badem varlığı için eküvyon çubukları ve yıkayıcıların taranması için neredeyse her yerde kullanılabilir. Gıdadan direk olarak , yıkama suyunda , ambalajlarda ve hat üzerinden kontrol gibi alanlarda hızlı bir şekilde var-yok olarak sonuç vermektedir. Testin 3-D teknolojisi tarama ile her zamankinden daha fazla güvenilirlik sağlar.

Reveal 3-D Badem Testi, SADECE endüstriyel gıda üretimi/hazırlık bağlamında veya gıda etiketleme uygulama testinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Test, yıkayıcı ve eküvyon çubuklarındaki önemli badem içeriği seviyelerini tespit eder(ppm: milyonda bir). Testin uygulanması kolaydır.

 

Ürün Özellikleri

Hassasiyet                   :  Gıda örneklerinde 5-10 ppm badem ile gözlem yapılabilir.

                                     Swaplarda 20µg/100cm2 badem ile gözlem yapılabilir.

Test Süresi                   :   5 dakika

Saklama                        :  Buzdolabında 2-8˚C

Set Analiz Miktarı       :  10

 

 

Sonuçlar

C (kontrol) konumunda herhangi bir çizgi görünmüyorsa, test geçersiz olabilir.

 

Haber & Duyurular