Ürünlerimiz

Ürün Bilgisi Ürün Görselleri Ürün Döküman Hemen Teklif İste

Reveal 3-D Yumurta

Açıklama

Besin alerjenleri hassas kişilerde bağışıklık sisteminin tepki vermesine neden olabilen besin

proteinleridir. Sindirilmeleri halinde, besin alerjenleri ürtiker ve kaşınmadan anafilâksiye (komaya) kadar varan çeşitli tepkilere yol açabilirler. Anafilâksi (koma); kusma, ishal, solunum zorluğu, ağız ve dilde şişme ve kan basıncında hızlı düşme gibi sonuçları olan şiddetli bir alerjik tepkidir. Yetişkinleri yaklaşık yüzde 3,5 ila 4’ü ile çocukların yüzde yaklaşık 6 ila 8’i besin alerjenlerine bir dereceye kadar hassastır. Sadece Amerika Birleşik Devletlerinde bile 12 milyondan fazla besin alerjisi olduğu bilinen birey bulunmaktadır.

Besin üreticileri besin alerjisi olanları ürünlerinin üzerinde muhteviyatının bir listesini açıkça vermek sureti ile korurlar. Yumurta bileşenlerinin varlığının test edilmesi sureti ile besin üreticilerinin listelenmemiş – ve tehlikeli olması olası – muhteviyatın besin ürününe girmesini engellemesi mümkün olur.

Yumurta kalıntılarının en çok karşılaşıldığı besinlerin başında makarna, salata sosu, kek karışımı ve dondurma gelmektedir. Yerinde temizlik sistemi (CIP) durulamasında ve çevresel yüzeylerde de yumurta kalıntılarına rastlanabilir.
 

Ürün Hakkında

Reveal® 3-D Yumurta Testi 3 çizgili (negatif, pozitif, yüksek pozitif) algılama özelliği ile benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır ve önemli miktarda yumurta akı proteini varlığı için eküvyon çubukları ve yıkayıcıların taranması için neredeyse her yerde kullanılabilir. Gıdadan direk olarak , yıkama suyunda , ambalajlarda ve hat üzerinden kontrol gibi alanlarda hızlı bir şekilde var-yok olarak sonuç vermektedir.  Nicel olarak veya % 100 ham içerik için kullanılacak şekilde tasarlanmamıştır. Testin 3-D teknolojisi tarama ile her zamankinden daha fazla güvenilirlik sağlar.

Reveal 3-D Yumurta Testi SADECE endüstriyel gıda üretimi/hazırlık bağlamında veya gıda etiketleme uygulama testinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. . Test, yıkayıcı ve eküvyon çubuklarındaki önemli yumurta içeriği seviyelerini tespit eder(ppm: milyonda bir).  Testin uygulanması kolaydır.

 

Ürün Özellikleri

Hassasiyet                   :  Gıda örneklerinde 5-10 ppm yumurta ile gözlem yapılabilir.

                                                 Swaplarda 20µg/100cm2 yumurta ile gözlem yapılabilir.

Test Süresi                   :   5 dakika

Saklama                        :  Buzdolabında 2-8˚C

Set Analiz Miktarı       :  10

 

 

Sonuçlar

C (kontrol) konumunda herhangi bir çizgi görünmüyorsa, test geçersiz olabilir.

 

 

 

Haber & Duyurular