CHOPIN LABMILL

Sert ve Yumuşak Buğdaylar için Laboratuvar Değirmeni

KATEGORİ Un Kalite Kontrol Cihazları
MARKA CHOPIN Technologies
MENŞEİ FRANSA
GARANTİ 2 YIL GARANTİ + 10 YIL YEDEK PARÇA
PAYLAŞ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

PERFORMANS

  • Endüstriyel bir değirmene eşdeğer bir randıman oranı elde etmek için buğdayı kademeli olarak öğütür.

EŞDEĞER

  • Değerlendirilmekte olan buğdayın davranışı hakkında kesin bilgi elde etmek için özel olarak tasarlanmış patentli bir değirmen diyagramına sahiptir.
  • LabMill, öğütülmekte olan buğdayı temsil eden un üretmektedir.

STANDART

  • ISO 27971 standardına uygundur. (fabrika ayarlarıyla)

PRENSİP

Buğday, öğütme davranışı (kırma ve randıman oranına direnç) ve üretilen unun kalitesi ile karakterize edilebilir. CHOPIN Technologies LabMill bu iki kriteri değerlendirmek için tasarlanmıştır.

LabMill, laboratuvarda, endüstriyel değirmende öğütülen buğdayın davranışını tahmin etmek, randıman potansiyelini ve üretilen unun kalitesini değerlendirmek için kullanılır.

ÜRÜN VİDEOSU

UYGULAMALAR

Buğday ıslahcıları için:
50 g kadar az buğday örneğiyle kullanın.

Değirmenciler için:
Buğday seçimi, paçallama, tavlama optimizasyonu, ayarların uyarlanması…

Katkı ve geliştiriciler için:
Ekmek yapım testleri için tek seferde 3,5 kg'a kadar öğütme imkanı.

Kontrol laboratuvarları ve araştırma enstitüleri için:
Çalışılan buğdayın kalitesi ile uyumlu olarak tekrarlanabilir ve yeniden üretilebilir öğütme işlemi

Üniversiteler, Okullar İçin:
Endüstriyel uygulamaları temsil eden bir laboratuvar değirmeni ile buğday öğütme eğitimi (yivli silindirler, düz silindirler, eleme…)

DAHA FAZLA

CHOPIN’in LabMill'i performans, hassasiyet, tekrarlanabilirlik, sağlamlık ve kullanım kolaylığı kombinasyonuna olanak tanıyan patentli yenilikler içerir.
Patentli *, LabMill’in yenilikçi öğütme şeması birbirini takip eden 5 adımdan oluşur:

  • 2 kırma adımı ile un, ince bonkalite, kalın bonkalite ve kepek elde edilir.
  • 1 ayırma adımı ile kaba bonkalite una, ince bonkaliteye ve ince kepeğe inceltilir.
  • 2 veya 3 inceltme adımı ile ince bonkaliteden un elde edilmeye devam edilir.

Hassas bir terazi ile donatılmış LabMill’in besleme sistemi, her çeşit buğday için ayarlanabilir sabit bir tahıl akışı sağlar. Kırma ünitesi otomatik olarak ilk kırma konfigürasyonundan ikinci kırma konfigürasyonuna geçer. Öğütme ve inceltme aynı düz silindir çifti üzerinde gerçekleştirilir, bir baypas karşılık gelen eleği seçer. Silindirler, özel ayarlara izin veren eksantrik yataklara monte edilmiştir.

Tüm erişim cihazın üstünden ve önünden yapılır, bu tüm analiz ve bakım işlemlerini en uygun ergonomik koşullarda gerçekleştirmenizi sağlar. LabMill, Değirmencilik Kalite Konsorsiyumu (AFSA, Arvalis-institut du végétal, ANMF, Danone Vitapole, INRA, IRTAC, Ulice, CHOPIN Technologies) içinde geliştirilmiştir.

* Patent FR N ° 0905572 | ABD N ° 96767 210.

TEKLİF FORMU

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

× WHATSAPP HATTI