CHOPIN MIXOLAB 2

Yoğurma sırasında hamur davranışlarının belirlenmesinin yanı sıra tek testte unun veya öğütülmüş buğdayın protein yapısı ve nişasta özelliklerinin belirlenmesinde kullanılır.

KATEGORİ Un Kalite Kontrol Cihazları
MARKA CHOPIN Technologies
MENŞEİ FRANSA
GARANTİ 2 YIL GARANTİ + 10 YIL YEDEK PARÇA
PAYLAŞ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Tek testte unun  veya öğütülmüş buğdayın protein yapısı ve nişasta özelliklerinin belirlenmesinde kullanılır. Gerçek zamanlı olarak iki mikser bıçağı arasında yoğrulan hamurun uyguladığı "tork" Nm. olarak ölçülür. Hamur gelişimi, protein bağlarının kalitesi, stabilitesi, elastikiyeti, nişastanın jelatinize olma sıcaklığı, amilaz aktivitesi, son ürün raf ömrü, katkıların etkisiyle hamur direncinin değişimi gibi parametreler analiz edilebilmektedir. Mixolab 2 ile çıkarılabilir su tankı ve yeni yazılım özellikleri sunulmaktadır.

KAPSAMLI ve ÇOK YÖNLÜ

Çeşitli tahıl, tam buğday unu veya doğrudan prosesten alınan hamur numuneleri için kolayca özelleştirilmiş test protokolleri oluşturun.

• Standart "Chopin +" protokol analizleri:

  1. Yoğurma sırasındaki davranışlar (su kaldırma, gelişme süresi, stabilite vb.)
  2. Protein kalitesi
  3. Nişasta jelatinleşmesi
  4. Amilaz aktivitesi
  5. Nişasta retrogradasyonu

PROFILER

Entegre yazılım, standart eğri parametrelerinin her birini ölçer ve bunları altı kalitatif indekse dönüştürür: Su kaldırma, Yoğurma, Gluten +, Viskozite, Amilaz, Retrogradasyon.

MIXOLAB SİMÜLATÖRÜ

Simulator protokolü yeniden yapılandırılmış bir Farinograph® eğrisi görüntüler ve Farinograph® ile tamamen karşılaştırılabilir:

  • Su kaldırma
  • Geliştirme zamanı
  • Stabilite
  • Zayıflama

YENİ WIXO PROTOKOLÜ

8 dakika içinde Alveograph değerleri olan dirençi, uzayabilirlik, elastikiyet ve enerji sonuçlarının tahminini elde edin!

DETAYLI BİLGİ

PRENSİP

Mixolab, yoğurma ve artan sıcaklıkların ikili etkilerine maruz kalan hamurun kıvamını ölçer. 50 gram un örneği kullanarak protein ve nişastanın kalitesini analiz eder.

UYGULAMALAR

Tohum yetiştiricileri için

F4-F5 nesillerden buğday tohumu çeşit seçimini kolaylaştırır.

Değirmenciler için

  • Teslimat noktasında buğday testi
  • Buğdaylarda süne tahribatı tespiti
  • Buğday ve un paçalları optimizasyonu
  • Katkı maddelerinin hassas dozlanması ile unların nihai kullanımlar için uyarlanması
  • Farklı un değirmeni pasajlarının analizi
  • Zedelenmiş nişastanın etkisini değerlendirme

 

Fırıncılar için

  • Teslim edilen unların uygunluğunu doğrulama
  • Lif bakımından zengin unların reolojik davranışlarının incelenmesi
  • Glutensiz ürünlerin işlenmesi
  • Tam buğday formüllerinin incelenmesi

Hepsi için

Müşteri spesifikasyonlarının ve kalite kontrolünün optimizasyonu

DAHA FAZLA

Güvenilir, yenilikçi ve verimli bir cihaz

  • Hassas, otomatik yoğurucu sıcaklık ayarı (maks: 90 ° C)
  • Sağlam, kolay temizlenebilir, çift bileşenli alüminyum / paslanmaz çelik yoğurucu
  • Basit, hızlı temizlik için çıkarılması kolay su haznesi
  • Su otomatik, hızlı ve çok hassas bir şekilde eklenir (+/- 0,02 ml). Farklı fraksiyonlarda su ekleme imkanı (pompa kapasitesi: 75 ml)
  • Daha fazla analiz hassasiyeti için Chopin + eğrisindeki (sıcaklık ve tork) tüm ölçüm noktalarında tam elektronik kalibrasyon imkanı

Basit, kapsamlı ve sezgisel yazılım

ÜRÜN VIDEOSU

ÜRÜN DÖKÜMANLARI

TEKLİF FORMU

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

× WHATSAPP HATTI