- Un ya da buğdayın kalitesine göre sınıflandırılmasında kullanılabilmektedir.
- En uygun paçalın belirlenmesini sağlamaktadır.
- Kullanılan katkıların ürüne etkilerini en iyi şekilde görülmesini sağlamaktadır.
- 28 dakikada süne tahribatının belirlenmesini sağlamaktadır.
- “Simulator” protokolü ile Farinograf cihazı gibi çalışabilme özelliğine sahiptir.
- ICC, AACC ve ISO standartlarınca onaylıdır
Yeni Yazılım Özellikleri:
- Simulator protokolünde Farinograf sonuçları ile birlikte Farinograf grafiği
- Otomatik paçallama özelliği ile paçllarınızda alacağınız değerlerinizi test yapmadan alabilme
- Katkı ayarlama özelliği ile ürünlerinizde kullancağınız katkıların etkilerini teorik olarak görüntüleyebilme
- Tahmin formülleri ile ekmek hacmi, düşme sayısı değeri gibi birçok değerin otomatik hesaplanması
- Yoğurma sıcaklığı, süresi ve bızı ayarlanarak kullanıcıya özgü protokoller yaratılabilir