Şekerleme Ürünleri
Tekstür Ölçüm Cihazı

Tekstür Cihazı ile şekerleme sektörüne ait ürünlerin dokusal özelliklerini ölçmek için birçok uygulama bulunmaktadır.

MARKA Stable Micro Systems
MENŞEİ İngiltere
PAYLAŞ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Ham maddeden son ürüne kadar birçok ölçüm yapabilirsiniz.

İster yumuşak şeker hamuru olsun, yapışkan karamel, çatlamalı çikolata yayılması veya parlak sırlar olsun günümüzün şekerleme tüketicileri, hepsini istemekte, tadı ve dokuyu aynı şekilde standart sunan ürünler talep etmektedir. Yeni ürünlerde ekstra gevrek, süper gevrek - doku açıklamaları, son doku deneyimini aktarmak için üstünlüklerin artan kullanımı ile birlikte son birkaç yılda daha ayrıntılı hale gelmiştir.

Sadece daha ayrıntılı hale gelen kelimeler değil. Görsel doku tanımlamaları da paketleme konusunda daha fazla önem kazanırken, doku hatırlatan sözcüklerin boyutu da artmaktadır. Dokular, parçacıklar, kümeler ve külçeler gibi daha büyük içerikler nedeniyle daha baskın hale geldi, daha fazla yenilikçi şekil, ekstra çatlaksızlık veya iyileştirilmiş tat elde etmeye yardımcı olmak için evrimleşti ve çırpınmış, düzgün ve gevrek gibi bir kerede birden fazla doku sağlama fikri .

Tekstürün önemi parçacıklar, topaklar ve külçeler gibi daha büyük içerikler nedeniyle daha baskın hale gelmiştir. Daha fazla yenilikçi metot, ekstra gevreklik veya iyileştirilmiş lezzet elde etmeye yardımcı olmak için evrimleşmiştir.

Dokusal açıdan şaşırtıcı ürünleri formüle etmek için kullanılabilen çok sayıda malzeme bulunmaktadır. Ancak bir kere tasarlandığında, doku sayısallaştırılmaya ihtiyaç duyulacağından, çünkü bu ürünün satın alınmasından ve tercih edilmesinden sonra, herhangi bir yeni şekerleme ürünü üreticinin, tüketicinin beklentilerini karşılamak için üreticinin istikrarlı kalitede sunabildiği sürece hayatta kalacağı anlamına gelir. Standardı yakalamak esastır.

Exponent Texture Analyzer yazılımına çok çeşitli BAKERY PRODUCT test yöntemleri (AACC ve AIB Standartları dahil) dahildir ve otomatik olarak sadece tek bir düğme ile yüklenir. Erişim ve ürün özelliklerinin önceden sizin için hazırlanan ayarlarına erişiminiz daha hızlı test yapmanıza yardımcı olmaktadır.

Tipik ölçümler şunları içerir: • Sertlik • Sıkılık • Yapışkanlık • Esneklik • Çekme Mukavemeti • Kaplama Crispness • Kopma Mukavemeti / Kıvırma Kuvveti • Esneklik • Jel Mukavemeti • Kırılganlık • Esneklik

Her yıl düzenlenen AACC, ICC ve IFT toplantılarına katılanların yanı sıra Campden BRI'nin Tahıllar, Öğütme ve Pişirme Paneli üyesi olarak, endüstrinin ve müşterilerimizin gereksinimlerine ayak uydurabililnmektedir.

Tekstür cihazı serisinin herhangi biri, listelenen ürün testleri için kullanılabilir.

Bu uygulama alanında yaygın olarak kullanılan özel donanımlar ve tipik ölçümlerin bir bölümü aşağıda gösterilmiştir, ancak bu şekerleme ürünlerinin test edilmesi için mevcut olan tüm aralığı içermez. Test prosedürleri şunlardır: sıkıştırma, delinme / penetrasyon, gerilme, kırılma / bükme, ekstrüzyon, kesme / soyma.

Confectionery Holder

Numunenin kaymasını, hareketini veya kaldırılmasını önlerken, delikler yoluyla numunenin tamamen nüfuz etmesini ve geri çekilmesini sağlar.

Three Point Bending Rig

Örneğin kırılma mukavemetinin değerlendirilmesi için kullanılır. çikolata, bisküvi, tahıl barları.

Tensile Grips

Gerilme mukavemetini veya esnekliğini ölçmek için kullanılabilir. çiklet sakızları, meyan kökü.

Self Tightening Roller Grips

Gerilme kuvveti ölçümü için kullanılır. Şekerleme derileri, kavramanın yüzündeki kayma tüketici açısından sorun yaratabilmektedir.

Carft Knife Blade

Çikolata drajelerinin kaplama kıvamını, kesme kuvvetini değerlendirmek için kullanılabilir. Örn: meyan kökü, karamel.

Back Extrusion Cell

Ürünün yapışkanlığını ve ipeksiğini değerlendirmek için kullanılabilir. krepler, karamel, bal.

Film Support Rig

Bu donanım, patlama mukavemetini, direncini ve gevşeme özelliklerini ölçmek için ince film benzeri ürünlerin test edilmesini sağlar.

Flexible Substrate Clamp

"Sarma kağıdı" nın ölçülmesine izin verir (paketleme malzemesinin şekerleme örneğine yapışması).

Acoustic Emission and Video Playback

Bir test sırasında akustik verilerin toplanmasına ve kuvvet verilerini video kareleri ile senkronize etmesine izin verin - gevrek ürünlerin testi için özellikle ilgi çekici.

Cylinder Probe

Küçük çaplı bir silindir probu (uzatılmış) örn. Buzluk kaplamasını ve iç dondurma sertliğini değerlendirin.

Knife Blade Set

Bir standart bıçak bıçağı çikolata kaplamanın kesilmesi için gerekli gücü ve bir choc buzunun altında yatan dondurmayı değerlendirmek için kullanılabilir.

Ice Cream Attachments

Yumuşak dondurmaların kaşıklama kuvvetini ölçmek için özel ekler; ve dondurma konilerinin kırılma direncini test etmek için kullanılır.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×