C-Cell

Taş Fırın Ekmeği ve Çeşitleri

Taş Fırın Ekmeği ve Çeşitleri

ÖZET

C-Cell’ den alınan objektif veriler kullanılarak taş fırın usulü ekmek kalitesinin tanımlanmasında kullanılan kritik ölçümlerin belirlenmesi. Bu, fırıncıların içerik, formülasyon ve işleme değişikliklerinin sonucu olarak meydana gelebilecek değişkenliği ölçmesine ve yönetmesine olanak tanır.

AÇIKLAMA

Çeşitli taş fırın ekmekleri; boyut, şekil ve iç doku farklılıklarıyla karakterize edilir ve her stilin, bir ürün tipini tanımlayan yetersiz bir şekilde tanımlanmış özellikleri vardır. C-Cell, ürünlerin gerekli özellikleri karşılamasını sağlayabilen objektif veriler sağlar.

KRİTİK ÖLÇÜMLER

Taş fırın ekmeklerinin kalitesi değerlendirilirken şekli ve iç yapısı en önemli özelliklerdir. Hücre oryantasyonu ve kabuk kalınlığı da genel kalite algısına katkıda bulunur.

SONUÇ

C-Cell taş fırın ekmeğinin kalitesini gerçek zamanlı olarak kontrol etmek için kullanılabilecek objektif verileri sağlar.

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×