Tost ekmeğinin kalitesini belirlemek için kullanılan kritik ölçümlerin belirlenmesi.
Tost ekmeği şekil ve görünüm olarak sandviç ekmeğine benzer ancak daha lezzetli bir son ürün elde etmek için genellikle daha kalın dilimler halinde kesilir. Yan kabuk çökmesi olmayan uzun bir enine kesit ve küçük hücre boyutları istenen niteliklerdir.
Tost ekmeği ile ilgili en kritik faktörler boyut/şekil ve ince gözenek yapısıdır. Yan kabuk çökmesi ve hücre sayısı boyutları, formülasyondan ve hamurun işlenme şeklinden etkilenecektir.
C-Cell, Tost ekmeğinin kalitesini gerçek zamanlı olarak kontrol etmek için kullanılabilecek objektif veriler sağlar.
Çerez | Süre | Açıklama |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...
Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...