Makswell Innovation | Türkiye

Ülkemizin temel besin kaynağı olan ve insan sağlığını doğrudan etkileyen ekmeğin kalitesi, üretildiği un kalitesinden önemli ölçüde etkilenmektedir. Bu nedenle un üretiminden önce uygun buğdayların seçilmesi, kalite analizlerinin yapılması ve ideal paçal oranları belirlenmesi işlemleri AR-GE laboratuvarlarında titizlikle yapılmalıdır. Hammadde alımında, un’un üretilmesinde ve unların en son kullanıcıya ulaşmasına kadarki her aşama Kalite kontrol laboratuvarında izlenerek güvence altına alınmalıdır.

Makswell Makine Gıda Medikal Ltd Şti, başta Buğday ve Un olmak üzere tahıl laboratuvarlarının çözüm ortağı olarak faaliyetine başlamıştır. Bu alanda kalite kontrol laboratuvarlarının ihtiyaç duyduğu her türlü ürün ve hizmetleri laboratuvarların işbirliği ile önceden tespit edip gerekli araştırmaları yaptıktan sonra en kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunmaya çalışmaktadır. Yaptığı işe duyduğu saygı, çalışmalardaki titizlik, yüksek kalite ve düşük maliyetli iş çıkararak müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen Makswell firması bu alandaki uzman kadrosu ile firmaların taleplerine çözüm üretmektedir.

TEKLİF FORMU

TOP