KURU ÜZÜM

Kuru Üzüm üretimi, çeşitleri, özellikleri, faydaları ve ölçüm cihazları

Kuru Üzüm Nedir?

Kurutulmuş üzüm, taze üzümün kurutulmuş şeklidir.Üzüm yaklaşık %75-80 civarında su içerir. Bu sebeple kurutma sonucunda yaklaşık 4-5 kg üzümden 1 kg kuru üzüm kalmaktadır. Kurutma esnasında üründeki su buharlaşır ve ürünün öz kısmı kalır. Bu sebeple kuru üzümün besin değerleri özellikle karbonhidrat, vitamin, protein oranları çok yükselmiştir. Aşağıda kurutulmuş üzüm satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.

Kuru üzüm, her çeşit ekmeğin içinde, keklerde, kurabiyelerde, meyveli dondurmalarda, reçellerde, bisküvilerde ve aşurelerde; Hatta bazı ülkelerde özel işlem gördükten sonra eczanelerde bile ilaç, gıda takviyesi vs. adı altında satılmaktadır.

Kuru üzüm değerlerini kolayca ölçün

İlgili Ürünler

C-2000 - Kuru Üzüm Nem Ölçüm Cihazı

Aflatoksin Test Kitleri

Okratoksin Test Kitleri

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×