Klinik Analiz Cihazları Serisi

Klinik kimya, immünotürbidimetrik testler ve toksikoloji için tam otomatik, rastgele erişimli analiz cihazları

MARKA AMS Alliance
MENŞEİ İTALYA
GARANTİ 2 Yıl Garanti + 10 Yıl Yedek Parça
PAYLAŞ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Özellikler

KPM Analitik Klinik Analiz Cihazı Serisi, bir dizi otomatik, güvenilir ve çok amaçlı enstrümanın yanı sıra Klinik Kimya, Toksikoloji ve İmmünotürbidimetrik analiz için özel reaktifler ile Sağlık ve Tıbbi Teşhise odaklanır.

Uygulamalar

Aşağıdakiler gibi AMS cihazları için kan serumu ve idrarda kapsamlı bir klinik uygulama yelpazesi mevcuttur:

  • Klinik kimya testleri
  • İmmünotürbidimetrik testler
  • Toksikoloji tahlilleri

SAT Rastgele Erişim Analiz Cihazları

Klinik kimya ve İmmünotürbidimetrik testler için SAT cihazları, modern laboratuvarı gelişmiş maliyet verimliliği, azaltılmış tekrar çalıştırma ve manuel kullanım elde etmede desteklemek için tasarlanmıştır. Katı kalite sistem prosedürlerini takip ederken ve düzenleyici kurum gerekliliklerine sıkı sıkıya bağlı kalarak kaliteli sonuçlar sağlarlar.

SAT 450 masaüstü modeli saatte 450 teste kadar işler ve SAT 600 zemin stand modeli saatte 600 teste kadar işleyebilir. Sistem, kontaminasyon riskini azaltan entegre yıkama ve kontrol istasyonuna sahip yıkanabilir küvetler içerir.

SAT serisi ürünler, dokunmatik ekranlı bilgisayarlar için tasarlanmış kullanıcı dostu yazılım ve kablosuz kontrol imkanı ile çalışır.

Elips Masaüstü Analiz Cihazı

Ellipse, kimyasal ve immünotürbidimetrik klinik analizler için açık, rastgele erişimli, tezgah üstü bir cihazdır. Sistem, kinetik, sabit zaman, bitiş noktası, bikromatik, diferansiyel ve sınırsız sayıda dahil olmak üzere çeşitli metodolojileri kullanarak saatte 138'e kadar test gerçekleştirir. kullanıcı tanımlı programlanabilir yöntemler.​

Liasys Sürekli Yükleme Masaüstü Analiz Cihazı

Liasys, birincil tüp örneklemesi, kapasitif sıvı seviyesi algılama, numunelerin pozitif tanımlanması (isteğe bağlı) ve ISE modülü (isteğe bağlı) özelliklerine sahiptir. Bu nedenle, düşük/orta ölçekli laboratuvarların günlük rutinini tamamen güvenli ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmek, esnek ve uygun maliyetli çözümler sunmak için uygundur.​

Liasys çoklu görev ve kullanıcı dostu yazılımı, sistemin potansiyelini ve performansını artırır.​

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×