Mixolab 2
Farklı buğday çesitlerinin seçimi ve analizi

Farklı buğdayların sınıflandırılması

Karşılaştırma amaçları:

  • Farklı buğday grupları (bisküvi, ekmek ve yüksek kalite)
  • Farklı buğday çeşitleri

 

Örnekler :

  • Saf çeşitler
  • Saf unlar

Numune açıklamaları

Sonuçlar: Chopin+ eğrisi

"Bisküvilik“ buğday

"Ekmeklik“ buğday

Caphorn

"Yüksek Kaliteli“ buğday

Mixolab, aynı gruptan (çeşit, kültürel süreç, toprak…) buğdayları ayırt edebilir.

Glutensiz Buğday

“Glutensiz” formül

  • Mısır nişastası
  • Pirinç nişastası
  • Bitkisel lifler
  • Şeker
  • Bitkisel proteinler

Mixolab 2 hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

İlgili Ürünler

MixoLab 2

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×