EM10 Oven

Buğday ve unun nem içeriğinin referans ölçümü

KATEGORİ Nem Ölçüm Cihazları
MARKA CHOPIN Technologies
MENŞEİ FRANSA

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Doğruluk

• Hassas ısı kontrolü
• Homojen ısı transferi

Kullanışlı

• On ayrı fırına eşdeğer on bölme

Basit

• Numune hazırlama yok
• Analiz edilen ürüne göre ölçüm hücresinin otomatik seçimi

Test süresi: 90 dakika
Operatör süresi: 10 dakika

EM 10 fırın, uluslararası standartlara uygun olarak çeşitli tahılların referans nem içeriğini ölçer

Ölçüm Prensibi

Numunelerin yüksek sıcaklıkta kurutulması:

Suyun buharlaşması fırından çıkan doğal hava akışıyla giderilir:

• Kapı girişlerinden içeri akış.
• Bacalardan çıkış.

EM10, her birine uyan 10 bölmeden oluşur, iki kap için tepsiler
(aynı anda 20 numuneyi analiz etmek için).

ANA UYGULAMALAR
• Referans yöntemi kullanarak nem içeriğini belirleyin.
• Hızlı cihazları kontrol edin / kalibre edin (nem ölçerler, NIR).
• Tüm tahılları (yağlı, yüksek proteinli tahıllar vb.) ve tozları (un, irmik, kepek vb.) ölçün.

AVANTAJLAR

DOĞRULUK
EM10'a eklenen herhangi bir yeni numune, test edilenlerin kurumasını etkilemez.
+/- 0.1 ° C'ye kadar otomatik sıcaklık ayarı.

KULLANIM KOLAYLIĞI
10 bölmeye bölünmesiyle, tüm referans numuneleri işlemek kolaydır.

GÜVENLİ
Fırın, güvenli kullanım için yalıtılmış bir dış muhafazaya sahiptir.

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×