MARKA | Stable Micro Systems |
MENŞEİ | İngiltere |
Tahıllı çikolata barları gibi rahatlığın yanı sıra hareket halindeki pratik yemek alternatifleri, kahvaltılık tahılları içeren işlenmiş gıda endüstrisini yönlendiriyor. Gelişmekte olan ülkelerde gelir artışı ve değişen yemek alışkanlıkları, sanayiye yeni bir boyut kazandırırken, gelişmekte olan ülkelerde normal kahvaltı yemeklerinin bir parçası olarak zaten kahvaltılık tahıllar var. Sağlıklı yaşama özel önem verildiğinde, piyasa oyuncuları her yaş grubuna ve yaşam tarzına uygun yeni ürünler sunmaya başlamıştır. Kahvaltılık hububat pazarındaki uluslararası oyuncular, zararlı hidrojenlenmiş yağları, lif ve meyveler gibi daha sağlıklı içerik maddeleriyle değiştirerek ürünlerini yeniden formüle etmeye odaklanıyor. Gluten içermeyen hububatlara olan talep, özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa'da arttı. Ayrıca, dünya çapında tahıl gevreği talebinde bir artış gözlemlenmektedir.
Doku analizi, bu sektördeki ürün geliştirmenin önemli bir parçasıdır. Özellikle gevreklik ve raf ömrü, tüketici kabulünün yanı sıra püresi, yulaf ezmesi ve kuskus gibi yarı katı hububat ürünlerinin sıkılğı, kıvamı ve yapışkanlığı için hayati önem taşımaktadır.
Exponent Tekstür Analizi yazılımına (AACC ve AIB Standartları dahil) geniş bir yelpazede TAHIL ÜRÜN test yöntemleri dahildir ve otomatik olarak tek tuş ile yüklenir. Erişim ve ürün özelliklerinin önceden sizin için hazırlanan ayarlarına erişiminiz daha hızlı test yapmanıza yardımcı olmaktadır.
Tipik ölçümler şunları içerir: • Crispness / Frakibilite / Brittleness • Basınç Dayanımı / Sertliği / Sıkılık• Kıvam • Rüptür Kuvveti • Tokluk • Esneklik / Modül • Stres Gevşeme davranışı • Kırılma Mukavemeti • Yapışkanlık / Aderans Kapasitesi • Raf Ömrü • Nişasta Jel Kuvvetleri
Her yıl düzenlenen AACC, ICC ve IFT toplantılarına katılanların yanı sıra Campden BRI'nin Tahıllar, Öğütme ve Pişirme Paneli üyesi olarak, endüstrinin ve müşterilerimizin gereksinimlerine ayak uydurabililnmektedir.
Tekstür cihazı serisinin herhangi biri, listelenen ürün testleri için kullanılabilir.
Bu uygulama alanında yaygın olarak kullanılan özel donanımlar ve tipik ölçümlerin bir bölümü aşağıda gösterilmiştir ancak bu tahıl ürünlerinin test edilmesi için mevcut olan tüm donanımları içermemektedir. Test prosedürleri şunlardır: sıkıştırma, delinme / penetrasyon, gerilme, kırılma / bükme, ekstrüzyon, kesme / soyma
Çerez | Süre | Açıklama |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...
Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...