KALİTEYİ, CHOPIN CİHAZLARI KULLANARAK YAKALAYIN

Chopin cihazlarıyla buğday, un, irmik, makarna ve hamurda kuvvet uzayabilirlik, elastikiyet, yoğurma toleransı, su kaldırma kapasitesi gibi kalite kontrol ölçümleri yapabilirsiniz.

Buğdayınızı endüstriyel nitelikte öğütün.

Enerji, direnç, uzama,elastikiyet, su kaldırma, stabilite ile doğru paçal ve katkınızı belirleyin.

Zedelenmiş nişasta tayininde Dünya standardı

Tek testte ununuzun protein ve nişasta özelliklerini belirleyin.

Hamur, maya, enzim ve katkıların fermantasyon sürecindeki etkilerini belirleyin.

TÜM DUYURULAR

Su Kaldırma

Su kaldırma oranları ve reolojik özellikler arasındaki dengeye uyulmasını sağlamalıyız. Bu dengeyi, hamur davranışını farklı yönleriyle inceleyen Mixolab 2, Alveograph (tercihen uyarlanmış hidrasyon protokolü ile) veya RheoF4 gibi cihazlarla sağlayabiliriz.
Etiketler: , , ,
Miller Magazine Dergisi 135. Sayı'da yer alan haberimizi görüntülemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler:
2019 yılında sektöre kazandırdığımız dünyanın ilk taşınabilir buğday protein, nem ve yaş gluten ölçüm cihazı üreticisi GrainSense, üst üste iki yıl bizi ödüllendirdi.
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

× WHATSAPP HATTI