KALİTEYİ, CHOPIN CİHAZLARI KULLANARAK YAKALAYIN

Chopin cihazlarıyla buğday, un, irmik, makarna ve hamurda kuvvet uzayabilirlik, elastikiyet, yoğurma toleransı, su kaldırma kapasitesi gibi kalite kontrol ölçümleri yapabilirsiniz.

Buğdayınızı endüstriyel nitelikte öğütün.

Enerji, direnç, uzama,elastikiyet, su kaldırma, stabilite ile doğru paçal ve katkınızı belirleyin.

Zedelenmiş nişasta tayininde Dünya standardı

Tek testte ununuzun protein ve nişasta özelliklerini belirleyin.

Hamur, maya, enzim ve katkıların fermantasyon sürecindeki etkilerini belirleyin.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

× WHATSAPP HATTI