Fırında kullanılan ekipmanların yeni tasarımını veya konfigürasyonlarını değerlendirmek için kullanılan kritik parametrelerin belirlenmesi.
Fırıncılar, mevcut fırınlarının sınırları dahilinde ürün çeşitlerini artırmanın yollarını arıyor. Unun çeşitli farklı unlu mamullere dönüştürülmesi, mevcut ve gelecekteki ekipman alımlarının gözden geçirilmesini içerir. Yeni işleme seçenekleri, fırıncının bu talebi karşılamasını sağlar.
Kritik parametreler, değerlendirilen her bir fırın ekipmanı parçası için değişir. Karıştırıcı değerlendirmesi, Hücre sayısı ve boyutuna odaklanır bilgi, oysa son kalıplama/tabakalama, istenen nihai fırınlanmış yapıyı üretmek için hücre yapısının yeniden yönlendirilmesiyle daha çok ilgilidir.
Çerez | Süre | Açıklama |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...
Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...