C-Cell

Atıştırmalık Gıdalarda Ekstrüzyonun Sayısallaştırılması

Atıştırmalık Gıdalarda Ekstrüzyonun Sayısallaştırılması

C-Cell Ne Yapar :

C-Cell, atıştırmalık gıdalarda ve mısır bazlı ürünlerdeki hücresel değişiklikleri ölçmenize olanak tanır. Farklı ekstrüzyon hızları ve kalsiyum karbonat kullanılarak çift vidalı bir ekstrüderde hazırlanan numunelerden alınan örnek sonuçlar aşağıdadır.

C-Cell Size Nasıl Yardımcı Olabilir :

  • Kalite Kontrol
  • Süreçteki sorunları belirleyin
  • Proses görüntüleri ve sayısal verilerle görsel sonuçlar
  • Kullanımı kolay
  • Hızlı sonuçlar
  • Laboratuvar tabanlı analizör

Özet :

C-Cell, ekstrüzyon sürecindeki sorunları teşhis etmenizi sağlayan, kullanımı kolay bir gıda görüntü analizörüdür. Sonuçlar hızlı bir şekilde verilir ve üretime verimli geri bildirim sağlanır. C-Cell, hammaddedeki değişikliklerin hücre yapısı üzerindeki etkisini gösterir.

Proses Verilerine Örnek

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×