Susam tohumlarının hamburger ekmeğinin üzerine dağılımı ve ürünün iç yapısını ölçmek.
Bir hamburger ekmeğinin dış görünüşü, üretici için büyük önem taşır. Yüzey rengi, çentik işaretleri ve susam tohumları gibi üst kısımlar eşit şekilde renklendirilmeli ve hamburger yüzeyinin tamamına dağıtılmalıdır. Ekmek iç yapısı, deliksiz hücrelerin küçük eşit dağılımı
olmalıdır.
Yüzey rengi, yüzey özelliklerinin sayısı ve dağılımı gibi dış özellikler istenen yüzey özellikleridir. İnce hücre duvarlarına, tek tip şekle ve renge sahip olarak küçük hücreler istenir.
C-Cell, hamburger ekmeğinin üzerindeki susam tohumları gibi hem dış özellikleri hem de ürünün iç yapısını analiz etmek için objektif veriler sağlar.
Çerez | Süre | Açıklama |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...
Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...