Fruktanaz Karışımı (Sıvı)

Araştırma, biyokimyasal enzim deneyleri ve in vitro diagnostik analizlerde kullanım için yüksek saflıkta Fruktanaz Karışımı (sıvı).

MARKAMegazyme
MENŞEİA.B.D.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

İçerik:10 mL / 20.000 Adet
Nakliye Sıcaklığı:Ortam
Depolama Sıcaklığı:-10 ºC'nin altında
Formülasyon:%50 (v/v) gliserolde
Fiziksel form:Çözüm
İstikrar:< -10 ºC'de minimum 1 yıl. Ayrıntılar için flakonu kontrol edin.

 

Enzim Aktivitesi:Fruktanaz
AT Numarası:endo -İnülinaz: 3.2.1.7,
ekzo -İnülinaz: 3.2.1.80
CAZy Ailesi:GH32
CAS Numarası:9001-57-4,
9025-67-6,
37288-56-5
Eş anlamlı:endo -inülinaz:1-beta-D-fruktan fruktanohidrolaz
ekzo -inülinaz: fruktan β-fruktosidaz
Kaynak:Aspergillus sp.
İfade:Aspergillus sp.
Özgüllük:endo -İnülinaz: inülinde (2,1)-β-D-fruktosidik bağların endo- etkili hidrolizi.
ekzo -İnülinaz: β-D-fruktofuranosidlerdeki terminal, indirgeyici olmayan β-D-fruktofuranosid kalıntılarının hidrolizi.
Birim tanımı:endo -İnülinaz: Bir Ünite endo-inülinaz aktivitesi, sodyum asetat tamponunda (100 mM) inülinden (20 mg/mL) dakikada bir μmol β-D-fruktoz indirgeyici şeker eşdeğerini salmak için gereken enzim miktarı olarak tanımlanır ), pH 4.5.
ekzo -inülinaz: Bir birim ekso -inülinaz aktivitesi, sodyum asetat tamponunda (100 mM) kestozdan (5 mg/mL) dakikada bir μmol β-D-fruktoz indirgeyici şeker eşdeğerini salmak için gereken enzim miktarı olarak tanımlanır. ), pH 4.5'te 40ºC'de .
Sıcaklık Optimal:40ºC
pH Optimum:4.5
Yöntem tanıma:AOAC Yöntemi 997.08, AOAC Yöntemi 2000.11, AOAC Yöntemi 2016.06, GB Standardı 5009.245-2016 ve GB Standardı 5009.255-2016

Araştırma, biyokimyasal enzim deneyleri ve  in vitro  diagnostik analizlerde kullanım için yüksek saflıkta Fruktanaz Karışımı (sıvı).

Fruktan Tayini İçin (Sıvı).

Fruktanaz, Amiloglukosidaz ( E-AMGDF ) ve İzoamilaz ( E-ISAMY ), gıdalardaki polidekstrozun (düşük molar kütleli bir diyet lifi) belirlenmesi için AOAC yöntemi 2001.11'in enzim hidroliz adımında kullanılır.

Bileşenler :  ekzo -inülinaz 2.000 U/ml (40 o C'de kestoz üzerinde ),  endo -inulinaz ˜ 100 U/ml (40 o C'de fruktan üzerinde), α-galaktosidaz < 0,08 U/ml (40 o C'de poligalakturonik asit üzerinde) o C), β-Glukanaz < 0,04 U/ml (40 o C'de β-glukan üzerinde ) ve pektinaz < 0,07 U/ml (40 o C'de pektin üzerinde). 

Not : Bu ürün, müstahzarın fruktan (AOAC Yöntemi 997.08) ve Polidekstroz (AOAC Yöntemi 2000.11) ölçümünde kullanımına müdahale eden α-galaktosidaz, β-glukanaz ve pektinazın çıkarılması için saflaştırılmıştır. 

Fruktanaz ve sükraz ( E-SUCR ), gıdalarda fruktan tayini için AOAC yöntemi 2016.06 ve Çin GB Standardı 5009.255-2016'nın enzim hidroliz adımında kullanılmaktadır.

BİLGİ FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP