α-Amilaz (Bacillus Licheniformis)

Araştırma, biyokimyasal enzim tahlilleri ve in vitro teşhis analizinde kullanım için yüksek saflıkta α-Amilaz (Bacillus licheniformis)

MARKAMegazyme
MENŞEİA.B.D.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

İçerik:10 mL - 3.000 Ünite/mL veya
40 mL - 3.000 Ünite/mL veya
100 mL - 3.000 Ünite/mL veya
100 mL - 750 Ünite/mL (ANKOM)
Gönderim Sıcaklığı:Ortam
Depolama sıcaklığı:2-8ºC
Formülasyon:Stabilize çözüm
Fiziksel form:Çözüm
Kararlılık:4°C > 4 yıl
Enzim aktivitesi:α-Amilaz
EC Numarası:3.2.1.1
CAZy ailesi:GH13
CAS Numarası:9000-90-2,
9000-85-5
Eş anlamlı:alfa-amilaz; 4-alfa-D-glukan glukanohidrolaz
Kaynak:Bacillus licheniformis
Moleküler ağırlık:58.000
İfade:Bacillus licheniformis'ten saflaştırıldı
Özgüllük:Nişastadaki a-1,4-D-glukosidik bağların endo -hidrolizi.
Spesifik aktivite:~ 55 U/mg (40 o C, Ceralpha reaktifinde pH 6.5)
Birim tanımı:Bir Birim a-amilaz, pH 6.0 ve 40oC'de dakikada bloke edilmiş p-nitrofenil-maltoheptaozitten (fazla a-glukosidaz varlığında) bir µmol p-nitrofenol salmak için gereken enzim miktarıdır.
Optimum sıcaklık:75°C
Optimum PH:6.5
Uygulama örnekleri:Megazyme Diyet Lifi yöntemlerinde kullanım içindir.
Yöntem tanıma:EBC Yöntemi 6.5

Araştırma, biyokimyasal enzim tahlilleri ve in vitro teşhis analizinde kullanım için yüksek saflıkta α-Amilaz (Bacillus licheniformis)

Megazyme Diyet Lifi yöntemlerinde kullanım içindir, pH 6.5 ve üzerinde kullanıma uygundur.

E-BLAAM-A-100mL, özellikle ANKOMTDF Diyet Lifi Analiz Cihazı ile kullanılmak içindir.

BİLGİ FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP