Ekmek Puanlama
GİRİŞ
C-Cell, duyusal değerlendirmeden elde edilen objektif bir "Ekmek Puanı" sistemi oluşturmak için kullanılabilir. C-Cell, duyusal ekip tarafından yapılan sübjektif puanlama değerlerini alma ve ürüne/müşteriye özel kalibrasyonlar oluşturma yeteneğine sahiptir ve C-Cell görüntülerinin bir şirketin kendi “Ekmek Puanlama Modülüne” dönüştürülmesine olanak tanır.
AÇIKLAMA
Ürüne özgü ve fırın duyusal ekibinden sağlanan bilgilere dayalı ve C-Cell'den alınan verilerle birleştirilmiş bir ekmek puanı. Bu, potansiyel insan hatası olmaksızın güvenilir bir nesnel değerlendirme sağlar.
KRİTİK ÖLÇÜMLER
Kullanılan kesin parametreler üründen ürüne ve bir fırıncıdan diğerine değişir. Eğitimin duyusal değerlendirmesiyle ilişkili Objektif Ekmek Puanları ürettiğimizden emin olmak için kullanıcı tarafından kendi duyusal puanlarına sahip bir eğitim seti kullanılır.
C-CELL ÖLÇÜMLERİ
50'den fazla ölçüm mevcut olmasına rağmen, algoritmalar nadiren 8'den fazla parametre içerir.
ÇÖZÜM
C-Cell, fırıncının farklı fırınlanmış ürünler arasındaki kaliteyi ve çeşitliliği kolayca değerlendirmesini sağlayan kişisel bir ekmek puanı sistemi oluşturur.
Tipik bir örnek aşağıda gösterilmiştir:
































