Fırın Ekipmanları Üreticisi
GİRİŞ
Fırında kullanılan ekipmanların yeni tasarımını veya konfigürasyonlarını değerlendirmek için kullanılan kritik parametrelerin belirlenmesi.
AÇIKLAMA
Fırıncılar, mevcut fırınlarının sınırları dahilinde ürün çeşitlerini artırmanın yollarını arıyor. Unun çeşitli farklı unlu mamullere dönüştürülmesi, mevcut ve gelecekteki ekipman alımlarının gözden geçirilmesini içerir. Yeni işleme seçenekleri, fırıncının bu talebi karşılamasını sağlar.
KRİTİK ÖLÇÜMLER
Kritik parametreler, değerlendirilen her bir fırın ekipmanı parçası için değişir. Karıştırıcı değerlendirmesi, Hücre sayısı ve boyutuna odaklanır bilgi, oysa son kalıplama/tabakalama, istenen nihai fırınlanmış yapıyı üretmek için hücre yapısının yeniden yönlendirilmesiyle daha çok ilgilidir.