C-Cell

Hamburger Ekmeği Yüzeyinde Susam Tohumları

Hamburger Ekmeği Yüzeyinde Susam Tohumları

ÖZET

Susam tohumlarının hamburger ekmeğinin üzerine dağılımı ve ürünün iç yapısını ölçmek.

AÇIKLAMA

Bir hamburger ekmeğinin dış görünüşü, üretici için büyük önem taşır. Yüzey rengi, çentik işaretleri ve susam tohumları gibi üst kısımlar eşit şekilde renklendirilmeli ve hamburger yüzeyinin tamamına dağıtılmalıdır. Ekmek iç yapısı, deliksiz hücrelerin küçük eşit dağılımı
olmalıdır.

KRİTİK ÖLÇÜMLER

Yüzey rengi, yüzey özelliklerinin sayısı ve dağılımı gibi dış özellikler istenen yüzey özellikleridir. İnce hücre duvarlarına, tek tip şekle ve renge sahip olarak küçük hücreler istenir.

ÇÖZÜM

C-Cell, hamburger ekmeğinin üzerindeki susam tohumları gibi hem dış özellikleri hem de ürünün iç yapısını analiz etmek için objektif veriler sağlar.

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×