C-Cell

Pişirme Kalitesi Analizörü

C-Cell | Pişirme Kalitesi Analizörü

Küresel olarak gıda endüstrisi tarafından kullanılan C-Cell, unlu mamullerin kalite kontrol sürecine yardımcı olmak için nesnel veriler sağlar. Malzemeleri/karıştırma işlemlerini kolayca optimize edin, insan hatasını ortadan kaldırın ve iç yapıyı/dış özellikleri değerlendirin.

C-Cell, fırınlanmış ürünlerde yapı analizi için AACCi onaylı bir yöntemdir.
- Yöntem 10-18.01.

Uygulama Alanları

  • İçerik Kontrolü
  • Katkı Performansı
  • Maya Aktivitesi
  • Süreç Kontrolü
  • Kalite Kontrol
  • Yeni Formülasyon
  • Islah Çalışmaları
  • Objektif Puanlama

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×