Sandviç Ekmeği
ÖZET
Kapaklı tepside pişirilmiş sandviç ekmeğinin kalitesini tanımlamak için kullanılan kritik ölçülerin belirlenmesi.
AÇIKLAMA
Sandviç ekmeği, sandviç haline getirilmek ve şeffaf bir kapta paketlenmek üzere yapılır, bu doğrultuda kullanılan yayılma miktarını etkileyen hücre boyutunun yanı sıra şeklin homojenliğine de özel önem verilir. İç yapıdaki boşluklar önemli bir olumsuzluktur.
KRİTİK ÖLÇÜMLER
Sandviç ekmeği ile ilgili en kritik faktörler boyut / şekil ve ince gözenek yapısıdır. Genişlik kapaklı tepsi ile tanımlanır ancak Yükseklik / İçbükeylik / Hücrelerin sayısı ve boyutu, formülasyondan ve hamurun nasıl işlendiğinden etkilenir. Aşağıda Sandviç ekmek kalitesinin tanımlanmasında anahtar parametreler listelenmiştir.
SONUÇ
C-Cell, Sandviç ekmeğinin kalitesini gerçek zamanlı olarak kontrol etmek için kullanılabilecek objektif verileri sağlar.
































