C-Cell

Şekerli Kurabiyelerde Yüzey Çatlaklarının Objektif Olarak Puanlanması

Şekerli Kurabiyelerde Yüzey Çatlaklarının Objektif Olarak Puanlanması

ÖZET

Şekerli kurabiyelerde yüzey çatlama seviyesinin, boyutunun ve şeklinin belirlenmesi ve daha sonra bu değerlerin duyusal bir puanla ilişkilendirilmesi.

AÇIKLAMA

Yüzey çatlaması; şeker seviyesi, hamurun nem içeriği ve unun özellikleri gibi bir dizi faktörle ilişkili bir olgudur. Kurabiyenin görünümü ile birlikte boyut ve şeklin tümü, ürünün genel çekiciliğine katkıda bulunur.

KRİTİK ÖLÇÜMLER

Boyut ve şekil, ürünün ambalajlanmasıyla ilgili en önemli faktörlerdir bunu yüzey rengi ve yüzey çatlaması gibi özellikler takip eder. İki örnekte de görülebileceği gibi, çok az çatlak yüzeyin yavan görünmesine sebep olurken çok fazla çatlama olmasıda istenmez.

ÇÖZÜM

C-Cell, şekerli kurabiyelerin kalite özelliklerinde objektif veri ve objektif puanlama sağlayabilir.

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×