C-Cell

Tost Ekmeği

Tost Ekmeği

ÖZET

Tost ekmeğinin kalitesini belirlemek için kullanılan kritik ölçümlerin belirlenmesi.

AÇIKLAMA

Tost ekmeği şekil ve görünüm olarak sandviç ekmeğine benzer ancak daha lezzetli bir son ürün elde etmek için genellikle daha kalın dilimler halinde kesilir. Yan kabuk çökmesi olmayan uzun bir enine kesit ve küçük hücre boyutları istenen niteliklerdir.

KRİTİK ÖLÇÜMLER

Tost ekmeği ile ilgili en kritik faktörler boyut/şekil ve ince gözenek yapısıdır. Yan kabuk çökmesi ve hücre sayısı boyutları, formülasyondan ve hamurun işlenme şeklinden etkilenecektir.

SONUÇ

C-Cell, Tost ekmeğinin kalitesini gerçek zamanlı olarak kontrol etmek için kullanılabilecek objektif veriler sağlar.

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×