C-Cell

Un Değirmeni

Un Değirmeni

GİRİŞ

Un değirmencileri, fırıncılara tutarlı bir ürün teslim edildiğini doğrulamak için taze öğütülmüş unu düzenli olarak test eder.

AÇIKLAMA

Değirmenciler, değirmene vardığında buğdayı test etseler ve öğütülmüş unu saatlik olarak kontrol etseler de, unun gerçekten fırıncının ihtiyaç duyduğu kaliteyi karşıladığını doğrulamak için sade bir karışım tarifine göre pişirme testi yaparak unlarının kalitesini onaylayacaklardır. Her test fırınının C-Cell analizi, fırına yapılan her sevkiyatın kalıcı bir kaydını sağlar.

KRİTİK ÖLÇÜMLER

Değirmencinin deneme fırınlarını değerlendirirken kullandığı kriterler, fırıncının ihtiyaç duyduğu unun türüne bağlı olacaktır. İngiliz usulü ekmek, çok az yan duvar içbükeyliği olan veya hiç olmayan büyük dilim hacimleri ve somun boyunca eşit, küçük bir hücre yapısı gerektirir. Fırın ekmekleri daha açık bir iç yapıya sahiptir ve glutenli veya daha yüksek su emme kapasitesine sahip un gerektirmez.

ÇÖZÜM

C-Cell, ekmekteki unun kalitesini ve türünü ölçmek için objektif veriler sağlar.

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×