Kieffer Hamur ve Gluten Uzatılabilirlik Ekipmanı

YENİ BİR AACC STANDART METODU OLUŞTURMAYA KATKI SAĞLAYIN

Kieffer Hamur ve Gluten Uzatılabilirlik Ekipmanı artık dünya çapında gıda laboratuvarlarında yaygın olarak kullanılmaktadır ve ekmek ürünlerinde kullanılmak üzere unun kalitesini değerlendirmek için popüler bir araç haline gelmiştir. Bu nedenle dünyadaki birçok insan Kieffer ekipmanının bir AACC standart yöntemine geçmesini talep etti ve sonunda böyle bir projeyi hayata geçirebildik.

AACC onaylı yöntemler uluslararası kabul görmektedir. Bu metot, tahıl ürünlerinin yenilikçilik, kalite ve güvenliğini sağlayan altın standarttır.

Ancak bu proje için, dünyanın dört bir yanından Kieffer ekipmanını kullanarak birkaç un örneğini test ederek ve sonuçlarını bize bildirerek katılmaya istekli işbirlikçilere ihtiyacımız var. Numune hazırlamak için ideal olarak 300 g'lık bir Farinograf veya Hamur karıştırıcı gerekecektir ancak 50 g'lık bir versiyon da uygun olacaktır. Numunelerin bu yılın Haziran-Temmuz aylarında hazır olması ve katılımcılara gönderilmesi muhtemeldir. Kieffer ekipmanını kullanarak kendi test deneyiminizin yanı sıra optimize edilmiş standart ayarları kullanarak testin nasıl gerçekleştirileceği konusunda size özel ayrıntılı talimatlar verilecektir.

Bu konudaki uzmanlığınızı ve zamanınızı ödünç vererek anlamlı bir etki yaratabilir ve tahıl bilimi alanına kalıcı bir katkı sağlayabilirsiniz. Bu projeye katılımınız için teşekkür ederiz ve bu süre zarfında dahil olabileceğiniz bir proje olduğunu düşünüyorsanız, sizden haber almayı dört gözle bekliyoruz.

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×