KOLZA TOHUMU (KANOLA)

Kolza tohumu (kanola) üretimi, çeşitleri, özellikleri, faydaları ve ölçüm cihazları

Kolza Tohumu (Kanola) Nedir?

Kolza tohumu, Ülkemizde kolza, kanola yahut Rapiska olarak da bilinen bir bitkide elde edilen tohumdur. Kolza tohumu daha çok yemeklik yağ üretiminde kullanılan bir ürün olma özelliği taşımaktadır.

Kolza tohumu (Kanola), dünya çapında yaygın olarak aşçılar tarafından önemli görülen yağı için yetiştirilmektedir. Bunun en önemli sebebi ise herhangi bir mutfak yağına göre çok daha düşük doymuş yağ oranına sahip olmasıdır.

Kolza Tohumu (Kanola); herhangi bir mutfak yağına göre en düşük doymuş yağ oranına sahiptir ve iyi bir Omega 3, 6 ve 9 kaynağıdır.

Kolza tohumu (kanola) değerlerini kolayca ölçün

İlgili Ürünler

GrainSense

Kanola Protein Ölçüm Cihazı

Mini GAC Plus

Kanola Kalibrasyonlu

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×