KURU İNCİR

Kuru incir üretimi, çeşitleri, özellikleri, faydaları ve ölçüm cihazları

Kuru İncir Özellikleri

Kurutulmuş halinin yaş meyvesine oranla besin değerleri daha yüksek olan incir, kurutulduğu zaman kalsiyum bakımından yaklaşık 5 kat daha zengin bir meyve haline gelir. Bu bakımdan inanılmaz bir enerji kaynağıdır.

Besin Değerleri:

  • Kalori: 50 kcal
  • Karbonhidrat: 12.77 gr
  • 1Protein: 0.66 gr
  • Lif: 1.96 gr
  • Sodyum: 2 mg
  • Potasyum: 136 mg
  • Kalsiyum: 32.4 mg
  • A vitamini: 2 iu
  • Demir: 0.41

Kuru incir değerlerini kolayca ölçün

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×