α-Amilaz (Bacillus Licheniformis)

Araştırma, biyokimyasal enzim tahlilleri ve in vitro teşhis analizinde kullanım için yüksek saflıkta α-Amilaz (Bacillus licheniformis)

MARKA Megazyme
MENŞEİ A.B.D.
PAYLAŞ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

İçerik: 10 mL - 3.000 Ünite/mL veya
40 mL - 3.000 Ünite/mL veya
100 mL - 3.000 Ünite/mL veya
100 mL - 750 Ünite/mL (ANKOM)
Gönderim Sıcaklığı: Ortam
Depolama sıcaklığı: 2-8ºC
Formülasyon: Stabilize çözüm
Fiziksel form: Çözüm
Kararlılık: 4°C > 4 yıl
Enzim aktivitesi: α-Amilaz
EC Numarası: 3.2.1.1
CAZy ailesi: GH13
CAS Numarası: 9000-90-2,
9000-85-5
Eş anlamlı: alfa-amilaz; 4-alfa-D-glukan glukanohidrolaz
Kaynak: Bacillus licheniformis
Moleküler ağırlık: 58.000
İfade: Bacillus licheniformis'ten saflaştırıldı
Özgüllük: Nişastadaki a-1,4-D-glukosidik bağların endo -hidrolizi.
Spesifik aktivite: ~ 55 U/mg (40 o C, Ceralpha reaktifinde pH 6.5)
Birim tanımı: Bir Birim a-amilaz, pH 6.0 ve 40oC'de dakikada bloke edilmiş p-nitrofenil-maltoheptaozitten (fazla a-glukosidaz varlığında) bir µmol p-nitrofenol salmak için gereken enzim miktarıdır.
Optimum sıcaklık: 75°C
Optimum PH: 6.5
Uygulama örnekleri: Megazyme Diyet Lifi yöntemlerinde kullanım içindir.
Yöntem tanıma: EBC Yöntemi 6.5

Araştırma, biyokimyasal enzim tahlilleri ve in vitro teşhis analizinde kullanım için yüksek saflıkta α-Amilaz (Bacillus licheniformis)

Megazyme Diyet Lifi yöntemlerinde kullanım içindir, pH 6.5 ve üzerinde kullanıma uygundur.

E-BLAAM-A-100mL, özellikle ANKOMTDF Diyet Lifi Analiz Cihazı ile kullanılmak içindir.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×