Amiloglukosidaz (Aspergillus niger)

Araştırma, biyokimyasal enzim tahlilleri ve in vitro teşhis analizinde kullanım için yüksek saflıkta Amiloglukosidaz (Aspergillus niger).

MARKA Megazyme
MENŞEİ A.B.D.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

İçerik: 10 mL veya 40 mL veya 100 mL veya 100 mL (ANKOM)
Nakliye Sıcaklığı: Ortam
Depolama sıcaklığı: 2-8º C,
Formülasyon: %50 (v/v) gliserolde
Fiziksel form: Çözüm
İstikrar: 4ºC 'de > 4 yıl

 

Enzim Aktivitesi: Amiloglukosidaz
AT Numarası: 3.2.1.3
CAZy Ailesi: GH15
CAS Numarası: 9032-08-0
Eş anlamlı: glukan 1,4-alfa-glukosidaz; 4-alfa-D-glukan glukohidrolaz; glukoamilaz
Kaynak: Aspergillus niger
Moleküler Ağırlık: 143.500
İfade: Aspergillus niger'den
Özgüllük: Maltodekstrinlerin indirgeyici olmayan uçlarından art arda terminal a-1,4 ve a-1,6 D-glukoz kalıntılarının hidrolizi.
Spesifik Aktivite: ~ 3.260 U/mL (çözünür nişasta üzerinde 40ºC, pH 4,5) ~ 200 U/mL (p-nitrofenil β-maltosid üzerinde 40º C, pH 4,5)
Birim Tanımı: Bir Birim amiloglukozidaz aktivitesi, pH 4,5 ve 40℃'de çözünür nişastadan dakikada bir µmol D-glukoz indirgeyici şeker eşdeğerini serbest bırakmak için gereken enzim miktarı olarak tanımlanır.
Sıcaklık Optima: 70ºC
pH Optimum: 4
Uygulama örnekleri: Gıda ve yem endüstrisinde nişasta ve diyet lifi ölçümü uygulamaları
Yöntem tanıma: AOAC Yöntemi 2000.11 ve GB Standardı 5009.245-2016

Araştırma, biyokimyasal enzim tahlilleri ve  in vitro  teşhis analizinde kullanım için yüksek saflıkta Amiloglukosidaz ( Aspergillus niger ).

Megazyme Diyet Lifi yöntemlerinde kullanım içindir . Amiloglukosidaz, Fruktanaz ( E-FRMXPD ) ve İzoamilaz ( E-ISAMY ), gıdalarda polidekstrozun (düşük molar kütleli bir diyet lifi) belirlenmesi için doğrulanmış iki yöntemin enzim hidroliz adımında kullanılır: AOAC yöntemi 2000.11 ve Çin GB Standardı 5009.245 -2016.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×