Fruktanaz Karışımı (Sıvı)

Araştırma, biyokimyasal enzim deneyleri ve in vitro diagnostik analizlerde kullanım için yüksek saflıkta Fruktanaz Karışımı (sıvı).

MARKA Megazyme
MENŞEİ A.B.D.
PAYLAŞ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

İçerik: 10 mL / 20.000 Adet
Nakliye Sıcaklığı: Ortam
Depolama Sıcaklığı: -10 ºC'nin altında
Formülasyon: %50 (v/v) gliserolde
Fiziksel form: Çözüm
İstikrar: < -10 ºC'de minimum 1 yıl. Ayrıntılar için flakonu kontrol edin.

 

Enzim Aktivitesi: Fruktanaz
AT Numarası: endo -İnülinaz: 3.2.1.7,
ekzo -İnülinaz: 3.2.1.80
CAZy Ailesi: GH32
CAS Numarası: 9001-57-4,
9025-67-6,
37288-56-5
Eş anlamlı: endo -inülinaz:1-beta-D-fruktan fruktanohidrolaz
ekzo -inülinaz: fruktan β-fruktosidaz
Kaynak: Aspergillus sp.
İfade: Aspergillus sp.
Özgüllük: endo -İnülinaz: inülinde (2,1)-β-D-fruktosidik bağların endo- etkili hidrolizi.
ekzo -İnülinaz: β-D-fruktofuranosidlerdeki terminal, indirgeyici olmayan β-D-fruktofuranosid kalıntılarının hidrolizi.
Birim tanımı: endo -İnülinaz: Bir Ünite endo-inülinaz aktivitesi, sodyum asetat tamponunda (100 mM) inülinden (20 mg/mL) dakikada bir μmol β-D-fruktoz indirgeyici şeker eşdeğerini salmak için gereken enzim miktarı olarak tanımlanır ), pH 4.5.
ekzo -inülinaz: Bir birim ekso -inülinaz aktivitesi, sodyum asetat tamponunda (100 mM) kestozdan (5 mg/mL) dakikada bir μmol β-D-fruktoz indirgeyici şeker eşdeğerini salmak için gereken enzim miktarı olarak tanımlanır. ), pH 4.5'te 40ºC'de .
Sıcaklık Optimal: 40ºC
pH Optimum: 4.5
Yöntem tanıma: AOAC Yöntemi 997.08, AOAC Yöntemi 2000.11, AOAC Yöntemi 2016.06, GB Standardı 5009.245-2016 ve GB Standardı 5009.255-2016

Araştırma, biyokimyasal enzim deneyleri ve  in vitro  diagnostik analizlerde kullanım için yüksek saflıkta Fruktanaz Karışımı (sıvı).

Fruktan Tayini İçin (Sıvı).

Fruktanaz, Amiloglukosidaz ( E-AMGDF ) ve İzoamilaz ( E-ISAMY ), gıdalardaki polidekstrozun (düşük molar kütleli bir diyet lifi) belirlenmesi için AOAC yöntemi 2001.11'in enzim hidroliz adımında kullanılır.

Bileşenler :  ekzo -inülinaz 2.000 U/ml (40 o C'de kestoz üzerinde ),  endo -inulinaz ˜ 100 U/ml (40 o C'de fruktan üzerinde), α-galaktosidaz < 0,08 U/ml (40 o C'de poligalakturonik asit üzerinde) o C), β-Glukanaz < 0,04 U/ml (40 o C'de β-glukan üzerinde ) ve pektinaz < 0,07 U/ml (40 o C'de pektin üzerinde). 

Not : Bu ürün, müstahzarın fruktan (AOAC Yöntemi 997.08) ve Polidekstroz (AOAC Yöntemi 2000.11) ölçümünde kullanımına müdahale eden α-galaktosidaz, β-glukanaz ve pektinazın çıkarılması için saflaştırılmıştır. 

Fruktanaz ve sükraz ( E-SUCR ), gıdalarda fruktan tayini için AOAC yöntemi 2016.06 ve Çin GB Standardı 5009.255-2016'nın enzim hidroliz adımında kullanılmaktadır.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×