ÜRÜNE GENEL BAKIŞ

C-Cell, fırınlanmış ürünlerin objektif bir değerlendirmesini sağlayan dijital bir görüntüleme sistemidir.

Boyut, şekil ve iç yapıyı ölçmek için özel bir yazılım programında yüksek çözünürlüklü renkli görüntüleri işler. C-Cell, endüstri tarafından onaylanmış, kullanıcı dostu bir yöntemdir ve proses kontrolü / ürün geliştirme ve araştırma için ideal analiz aracıdır. Objektif veriler, zamana bağlı kararların azaltılmasına ve israfın en aza indirilmesine yol açan tüm ortamlarda hassas kontrol sağlar. Geleneksel, öznel, duyusal analiz yöntemlerine teknoloji odaklı bir alternatiftir.

Küresel olarak gıda endüstrisi tarafından kullanılan C-Cell, unlu mamullerin kalite kontrol sürecine yardımcı olmak için nesnel veriler sağlar. Malzemeleri/karıştırma işlemlerini kolayca optimize edin, insan hatasını ortadan kaldırın ve iç yapıyı/dış özellikleri değerlendirin.

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

ÖLÇÜMLER

C-Cell Color, ekmek ve diğer unlu mamulleri analiz etmek için gelişmiş bir dijital görüntüleme sistemidir.

Bu cihaz, ürün örneğinin yüksek çözünürlüklü renkli görüntüsünü alır ve bunu pişirme kalitesi hakkında ayrıntılı, objektif veriler sağlamak için temel olarak kullanır.

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

NASIL ÇALIŞIR

C-Cell, ekmek ve unlu mamul örneklerini değerlendirmek için ayrıntılı görüntü analizi kullanır:

  • Numuneyi cihazın yerleşik çekmecesine yerleştirirsiniz
  • C-Cell, numunenin dijital, yüksek çözünürlüklü bir görüntüsünü yakalayacaktır.
  • Cihaz daha sonra bu görüntünün ayrıntılı bir analizini gerçekleştirir.
  • Sonuçlar ekranda görünür.

Cihaz, daha geniş ve daha derin bir sonuç yelpazesi sağlayacak bir kontrast ve aydınlatma derinliği oluşturmak için numunenin iki görüntüsünü aynı anda çeker. C-Cell Color, görüntü kalitesini optimize etmek için tasarlanmış ve üretilmiştir. Görüntülerin analizini tek bir hızlı işlemle gerçekleştirir. Ürettiği veriler objektif, tekrarlanabilir ve C-Cell'in yakaladığı görüntülerle birlikte diğer cihazlara kolayca aktarabilirsiniz. Bu verilerin analizi, ekmeği veya diğer numuneyi değerlendirmek için farklı ölçümler sağlar. C-Cell'den elde edilen veriler şunları içerir:

  • Hücre numaraları, hücre alanı ve hücre yapısı dahil olmak üzere hücre verileri
  • Numunenin boyutları
  • Yükseklik, içbükeylik, fırın yayı ve kırılma noktaları gibi özellikler
  • Kırıntı ve yapı.

C-Cell Color, bu verileri güvenli bir veri tabanına kaydeder, bu da onu gelecekteki erişim ve yeniden analiz için uygun hale getirir. Bu verileri, raporlar ve elektronik tablolar dahil olmak üzere farklı biçimlerde dışa aktarabilirsiniz.

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

YAZILIM

Objektif vizyon analizi kullanarak fırınlanmış ürün kalitesi hakkında ayrıntılı bilgi sağlamak için geliştirilmiştir. Yazılım, ürün kalitesiyle ilgili 50'ye kadar farklı parametre üretir. Ismarlama yazılımla birlikte tanımlanmış bir donanım konfigürasyonu kullanarak, duyusal değerlendirme ile bulunan hatalara tabi olmayan objektif veriler üretiyoruz.

Müşteri arayüzü herhangi bir dile programlanabilir.

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

VERİ ANALİZİ

C-Cell Tarafından Üretilen Sonuçlar

C-Cell yazılımı, tümü ürün veya içerik kalitesine katkıda bulunabilecek 50'den fazla sonuç/uygulama üretebilir. Pişirme kalitesini, malzemeleri, atıştırmalık yiyecekleri veya daha fazlasını değerlendirmek istiyorsanız; C-Cell kalibrasyonları, bir üreticinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyarlanabilir. C-Cell sonuçları aşağıdaki bölümlere ayrılabilir:

Renk

Parlaklık ve Hücre Kontrastı, unun arka plan rengini ve farklı iç yapılardan yansıyan ışık seviyesini birleştiren gri skala değerlerine dayalıdır. İç kırıntı rengi, dış kabuk rengi ve derinliği ölçülür.

Parlaklık/Hücre kontrastı, tek renkli 256 gri tonlamayı temel alan boyutsuz değerlerdir.
Renk, gıda endüstrisinde yaygın olarak bulunan L*a*b* formatına dayalıdır.

Boyutlar ve Şekil

Her dilim için alan, maksimum ve ortalama yükseklik, genişlik ve çevre ölçülür. Dilimin her iki tarafı için içbükeylik (üst, alt ve yan), Fırın Yayı (konum, yükseklik, derinlik) ve üst omuz ve alt yuvarlaklık ölçülür.

Hüce Boyutu ve Uzaması

Bireysel hücre analizi, kırıntı yapısı boyunca hücrelerin sayısı, boyutu ve dağılımı hakkında ayrıntılı bilgi sağlar. Delikler, Duvar Kalınlığı ve Hücre Alanları ve Hacimleri ölçülür. Her hücre için X/Y çap koordinatlarını kullanan Hücre Uzama ölçümleri, iç kırıntı yapısının uzama eksenini ve eğrilik seviyesini gösteren bir sirkülasyon haritası sağlar.

Kapanımlar

C-Cell, örneğin meyve veya çikolata kalıntıları gibi L*a*b* rengine dayalı olarak bir ürün içindeki katkıları belirleme yeteneğine sahiptir. Ürün içindeki inklüzyonların dağılımı, kalan dahili kırıntı yapısının miktarının belirlenmesine imkan verecek şekilde tanımlanır.

Harici Özellikler

C-Cell, bir burger topuzunun yüzeyindeki susam tohumları veya kurabiyelerin yüzeyindeki çatlama gibi bir ürünün dış özelliklerini ölçerek dağılımın tekdüzeliğini ölçebilir.

Ekmek Puanı

Fırında kullanılan subjektif puanlama rejimi ile ilişkili olan ürüne özel bir algoritma oluşturmak için objektif C-Cell verileri alınarak ısmarlama kalibrasyonlar geliştirilebilir.

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

EĞİTİM VİDEOLARI

Kalibrasyon

Aktif Sonuçlar

Yapılandırma

Ürün Oluşturma

Ürün Silme

Menzil Kontrolü

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

KİMLER KULLANABİLİR

C-Cell, dünya genelinde tüm fırıncılık endüstrisinde kullanılmaktadır. Her sektör, ürün kalitesini kontrol etmek için ayrıntılı bilgileri kullanır.

Un Değirmencileri

Buğday Yetiştiricileri

Bileşen/Katkı Maddesi Üreticileri

Maya Üreticileri

Fırıncılar

Atıştırmalık Gıda Üreticileri

Çikolata Üreticileri

Ekipman Üreticileri

C-Cell ile Üretim Kalitenizi Arttırın

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×