Santrimaks
Gluten Index Cihazı

Santrimaks model gluten indeks (gluten index) cihazı, yaş glutenin mukavemetinin belirlenmesinde kullanılır.

MARKA Makswell Innovation
MENŞEİ Türkiye
PAYLAŞ

Santrimaks model gluten indeks (gluten index) cihazı, yaş gluten’in mukavemetinin belirlenmesinde kullanılır. Numunelerin indeks değeri, protein bağları çekim kuvveti ve dolayısıyla gaz tutma kapasitesinin hakkında fikir verir. Analiz süresi ve motor devir hızı kullanıcı dostu tasarıma sahip 4.3 inç dokunmatik renkli LCD ekran üzerinden takip edilebilir. Santrimaks standard gereği 6000 rpm hızına otomatik olarak ulaşmaktadır.

Santrimaks ile aynı anda iki adet numunenin analizi güvenilir ve yüksek hassasiyet ile yapılabilir ve böylece zaman açısından tasarruf sağlanabilir. Kullanıcı güvenliği için kapı kilidi ve cihazın güvenliği için balans sensörü mevcuttur. santrimaks dış ölçüleri 280x150x165 mm ve net ağırlığı 6 kg dır. Kullanım hataları hariç 2 yıl ürün ve 10 yıl yedek parça garantisi bulunmaktadır.

Donanım;

  • Ergonometrik tasarım
  • Paslanmaya karşı dirençli Alüminyum rotor ve alt taban
  • Voltaj değişimlerine karşı korumalı SMPS güç kaynağı
  • Kullanıcı dostu tasarıma sahip 4.3 inç renkli dokunmatik ekran ve ekran kalemi
  • Yüzey montaj (SMD) teknolojisi ile üretilmiş tümleşik kontrol ünitesi
  • Yüksek performans için ARM teknolojisi ile güçlendirilmiş işlemci
  • Kullanıcı güvenliği için kapı kilidi ve sensörü
  • Cihazın güvenliği için balans sensörü

Yazılım;

  • Kullanıcı dostu ara yüz tasarımı
  • Ayarlanabilir motor hızı
  • Ayarlanabilir çalışma süresi
  • motor devir hızının ekrandan takip edilebilmesi
  • Ariza tespit sistemi
  • Ayarlanabilir tarih, saat ve ekran çözünürlüğü
  • Yabancı dil seçeneği

 

  • Güç: 150 W
  • Voltaj: 220 V, 50 Hz
  • Net Ölçüler (mm): 280x150x165
  • Paket Ölçüleri (mm): 330x200x215
  • Ağırlık (Kg): 6
  • Ürün Garantisi: 2 Yıl
  • Yedek Parça Garantisi: 10 Yıl
  • Standartlar: AACC 38-12, ICC 155&158

Glüten indeks değeri, gluten kalitesi hakkında bilgi veren yüzde (%) cinsinden bir değerdir. Gluten indeks değeri yükseldikçe unun gluten kalitesi yükselir. Zayıf olarak tanımlanan un numunelerinin gluten indeks değeri düşüktür. Test edilecek un numunesi %2 tuzlu su çözeltisi ile hamur haline getirildikten sonra bu hamur %2 tuzlu su çözeltisi ile yıkanarak nişasta, suda çözünen proteinler (albüminler) ve seyreltik su çözeltilerinde çözünen proteinler (globülinler) uzaklaştırılarak yaş gluten numunesi elde edilir. Yaş gluten sabit bir hızda santrifüj edilmesi sonucunda numunenin bir kısmı özel elekten geçer. Elekten geçmeyen gluten miktarının, toplam gluten miktarına oranı gluten kalitesi hakkında bilgi verir.

TEKLİF FORMU

Adınız ve Soyadınız*
Şirket Adı / Ünvanı
Telefon*
E-posta
Şehir*
Ürün / Hizmet*
Mesajınız
TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×