

CHOPIN Technologies tarafından geliştirilen LabMill, hem sert hem de yumuşak buğdayı rafine una dönüştürmek için kullanılan bir laboratuvar değirmenidir. Bu cihaz, ürettiği unun biyokimyasal bileşimi (saflık, granülometri, histolojik bileşim, nişasta hasarı, protein kalitesi ve miktarı) ile endüstriyel değirmenlerde üretilen una çok yakındır.
Değirmenciler:
Katkı Uzmanları ve Reçete Geliştirme:
Araştırma ve Eğitim Enstitüleri:

LabMill, endüstriyel bir değirmenin çalışma prensibini küçük ölçekte simüle eder:
Kırma Adımları:
Kepek, ince kepek, kaba kepek ve un üretimi için yivli merdaneler arasında iki kırma adımı.
Boyutlandırma Adımı:
Kaba irmikleri un, kaba kepekleri ince kepek haline getiren düz silindir işlemi.
İnceltme Adımları:
İnce kepekleri un haline getirmek için düz silindir işlemleri.
Bu yöntem, ticari değirmenlerde üretilen una benzer bir ürün sunar ve reolojik analizlerde kullanılabilir.


LabMill was developed within the Milling Quality Consortium (AFSA, Arvalis-institut du végétal, ANMF, Danone Vitapole, INRA, IRTAC, Ulice, CHOPIN Technologies).
*Patent FR N° 0905572 | US N°9 067 210
Kompakt Tasarım:
Tüm analiz ve bakım işlemleri cihazın önünden ve üstünden kolayca yapılabilir.
Hassas Ayarlar:
Akış hızının ve eleme süresinin kolayca ayarlanmasını sağlar.
Ergonomik Kullanım:
Silindir boşluğu ve çırpıcı çubuğu yönü, bir CHOPIN uzmanı tarafından özel eğitim gerektiren detaylı ayarlamalara izin verir.
LabMill, laboratuvar analizlerinde yüksek hassasiyet, tekrar edilebilirlik ve endüstriyel kaliteyi temsil eden çözümler sunar.
Daha fazla bilgi ve demo talebi için bizimle iletişime geçin!


Bu performanslar, kullanılan buğdayın türüne, buğday tavlama yöntemine ve LabMill'de yapılan ayarlamalara bağlıdır.
LabMill'in çalışması özel, eksiksiz ve sezgisel bir kullanıcı arabirimi tarafından kontrol edilir.
Operatör, bir dokunmatik ekran aracılığıyla şunları kolayca yönetir:

| Öğütme Kapasitesi | 50 gr'dan 3,5 Kg'a kadar |
| Un Kalitesi | - Ekstraksiyon Oranı: %65 - 80 - Kül İçeriği: %0,5 - 0,65 |
| Öğütme Süresi | - Test süresi (1000 g): 40 Dakika - Operatör süresi: 20 Dakika |
| Boyutlar | 1200 mm U x 900 mm G x 1500 mm Y(47,2 inç U x 35,4 inç G x 59,1 inç Y) |
| Ağırlık | 200 kg (440 lbs) |
| Güç | 220/240 VAC 50Hz or 60Hz - 2200 W |
| Çevresel Hususlar | - İç Mekan Kullanımı - Çalışma Sıcaklığı: 10°C - 45°C (50°F - 113°F) |
| Yasal Uygunluklar | - AACC 26-70.01 - ISO 27971 (buğday tanesinden Alveograph için) |
| Çerez | Süre | Açıklama |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |