MALTLAMA, BİRA ÜRETİMİ ve DAMITMA
Tahıl bilimindeki uzmanlığımız sayesinde Megazyme, malt fabrikaları, bira fabrikaları ve damıtıcılar için kritik olan karbonhidratların ve enzimlerin analizine zengin bir deneyim getiriyor. Ultra verimli 'herkes için bir' numune ekstraksiyon prosedürümüz dahil olmak üzere enzimatik test kitleri yelpazemiz, taneden cama kalite kontrolü sağlar.

Maltlama, biracılık ve damıtma endüstrilerindeki odak alanları, aşağıdakileri ölçmek için ürünleri içerir:
- Malt fermente edilebilirliğini etkileyen limit dekstrinaz ve malt amilaz seviyeleri.
- Maltta ksilanaz ve β-glukanaz aktivitesi, filtrelenebilirliği etkiler.
- Üretim süreci boyunca bira ve alkollü içeceklerin etanol içeriği.
Megazyme, analitik zorluklarını çözmeye yardımcı olmak için her boyuttaki müşteriyle çalışır.