Süt güvenliğinin önemli bir parçası olarak, sütteki antibiyotik kalıntıları, tağşiş, mikotoksinler ve pestisitlerin kontaminasyonu, insanlarda alerji ve aşırı duyarlılığa neden olabilen insan sağlığı için büyük bir endişe kaynağıdır.
Antibiyotik kalıntıları yoğurt ve peynir yapımında starter kültürü engellediği veya yavaşlattığı için süt endüstrisi için de büyük bir sorun teşkil etmekte ve dolayısıyla ilgili süt işletmesi için büyük kayıplara neden olabilmektedir.
Çiftçiler ve işleyicilerle bir ortak olarak çalışan Bioeasy, süt ve süt ürünlerinin dünyanın en güvenli gıdaları arasında yer almasını sağlamak için endüstrinin küresel test gereksinimlerine ayak uydurmuştur!
Neden Bioeasy
- Toplam çözüm
Hızlı testler, inkübatörler ve okuyucular serisi. - Standartları Karşılayın
AB, Rusya, Avustralya ve Amerikan standartları. - Sertifikalı
AOAC, ILVO tarafından doğrulandı. - Profesyonel Ar-Ge
Kalite sigortası için pozitif ve negatif kontrol.