Tava ekmeğinin kalitesini tanımlamak için kullanılan kritik ölçümlerin belirlenmesi.
Tava ekmeği, kapaksız olarak pişirilir ve üst yüzeyin karakteristik şeklini ve görünümünü geliştirmesini sağlar. İç yapısı daha geniş hücre boyutlarına sahip sandviç ekmeklere göre daha açıktır. Ekmek içerisindeki boşluklar önemli bir sorundur ve normalden düşük un kalitesinin veya bir işleme sorununun sonucudur.
Tava ekmeğinin önemli özellikleri arasında, iç yapısı içinde karakteristik bir dairesel model oluşturan esnemiş hücrelerle birlikte dilim alanı ve şekli yer alır.
C-Cell, tava ekmeğinin kalitesini gerçek zamanlı olarak kontrol etmek için kullanılabilecek objektif verileri sağlar.
Çerez | Süre | Açıklama |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...
Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...