C-Cell

Tava Ekmeği

Tava Ekmeği

ÖZET

Tava ekmeğinin kalitesini tanımlamak için kullanılan kritik ölçümlerin belirlenmesi.

AÇIKLAMA

Tava ekmeği, kapaksız olarak pişirilir ve üst yüzeyin karakteristik şeklini ve görünümünü geliştirmesini sağlar. İç yapısı daha geniş hücre boyutlarına sahip sandviç ekmeklere göre daha açıktır. Ekmek içerisindeki boşluklar önemli bir sorundur ve normalden düşük un kalitesinin veya bir işleme sorununun sonucudur.

KRİTİK ÖLÇÜMLER

Tava ekmeğinin önemli özellikleri arasında, iç yapısı içinde karakteristik bir dairesel model oluşturan esnemiş hücrelerle birlikte dilim alanı ve şekli yer alır.

SONUÇ

C-Cell, tava ekmeğinin kalitesini gerçek zamanlı olarak kontrol etmek için kullanılabilecek objektif verileri sağlar.

C-Cell hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×