Mixolab 2
Katkıların Analizi

Örnek 1: Vital Buğday Gluteni

Örnek 2: Tekstür geliştiriciler

Örnek 3: Sistein

Örnek 4: Bakteriyel α-amilaz

  • Farklı amilazlar farklı etkiler gösterir

Farklı amilazlar / Farklı etkiler

Örnek 5: Şeker

Kullanılacak katkı dozajının kolayca belirlenmesi

Prensip:

Mixolab 2, katkı maddelerinin dozajlarının etkilerini analiz ederek optimum katkı miktarını hızlı ve doğru bir şekilde belirlemenizi sağlar. Bu süreç şu adımları içerir:

  • Farklı dozajlarda katkı maddeleri ile yapılan testler seçilir.
  • Analiz edilecek parametreler belirtilir (C1, C2, C3-C4 gibi parametreler).
  • Yazılım, belirlenen parametrelerin katkı dozajına göre değişimini gösteren bir grafik oluşturur: parametre değeri = f(dozaj).

Kullanıcı faydaları:

Optimum Katkı Dozajının Belirlenmesi: Mixolab, katkı maddelerinin en uygun dozajını hızlı ve kolay bir şekilde belirleyerek üretim süreçlerini optimize eder.

Zaman Kazanma: Bu analiz, kullanıcıya katkı maddelerinin etkilerini fiziksel olarak test etmeden sonuç alma imkanı sağlar ve süreçte büyük bir zaman tasarrufu sunar.

Mixolab 2, farklı katkı maddelerinin hamur üzerindeki etkilerini analiz ederek, en iyi sonuçları elde etmek için doğru dozajın belirlenmesine yardımcı olur.

 

Mixolab 2 hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın...

İlgili Ürünler

MixoLab 2

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×