Megazyme

Maltlama, Bira Üretimi ve Damıtma Sektörü Çözümlerimiz

MALTLAMA, BİRA ÜRETİMİ ve DAMITMA

Tahıl bilimindeki uzmanlığımız sayesinde Megazyme, malt fabrikaları, bira fabrikaları ve damıtıcılar için kritik olan karbonhidratların ve enzimlerin analizine zengin bir deneyim getiriyor. Ultra verimli 'herkes için bir' numune ekstraksiyon prosedürümüz dahil olmak üzere enzimatik test kitleri yelpazemiz, taneden cama kalite kontrolü sağlar.

Maltlama, biracılık ve damıtma endüstrilerindeki odak alanları, aşağıdakileri ölçmek için ürünleri içerir:

  • Malt fermente edilebilirliğini etkileyen limit dekstrinaz ve malt amilaz seviyeleri.
  • Maltta ksilanaz ve β-glukanaz aktivitesi, filtrelenebilirliği etkiler.
  • Üretim süreci boyunca bira ve alkollü içeceklerin etanol içeriği.

Megazyme, analitik zorluklarını çözmeye yardımcı olmak için her boyuttaki müşteriyle çalışır.

Hizmet Verilen Sektörler

Gıda

Tahıllar ve Diyet Lifleri

Maltlama, Bira Üretimi

Süt ve Bebek Maması

Şarap

Analitik Laboratuvarlar

Araştırma

Biyoyakıtlar

Hayvan Yemi

Biyoteknoloji ve Enzim

BİZE ULAŞIN

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ABP satış mühendislerimize danışabilirsiniz.

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×