Un Kalite Kontrol Programınızı Yeni ve Daha Rekabetçi Bir Ortama Nasıl Uyarlayabilirsiniz?
Pişirme süreçleri son 20 yılda önemli ölçüde gelişti. Yalnızca elle şekillendirilmesi gereken ürünler artık gelişmiş otomatik makineler kullanılarak yüksek verimli endüstriyel işlemlerde üretiliyor.
Ancak un kalitesini değerlendirme yöntemleri genel olarak aynı kaldı. Bu değişen zamanlarda başarıya ulaşmak için fırıncılar, kendi benzersiz süreçlerine yönelik un kalitesi spesifikasyonlarını tanımlamada daha etkili bir rol üstlenme konusunda daha fazla fırsata sahip.
Bu belge, denenmiş ve doğru teknolojileri uygulayarak fırıncıların benzersiz süreçleri için un kalitesini kontrol etme konusunda daha proaktif olmalarına yardımcı olacak yönergeleri sunmaktadır.
Aşağıdakileri Öğrenmek için Fırın İşlem Kılavuzumuzu İndirin:
- Hamurun önemli reoloji özelliklerini (yapışkanlık, tekstür, hacim vb.) etkileyen un parametreleri ve fırınların bunları ölçmek ve kontrol etmek için kullanabileceği araçlar.
- Fırınlar, gelen un için Kabul Sertifikalarını (COA'lar) tanımlamada nasıl daha belirleyici bir rol üstlenebilirler?
- Fırınlar için iş gücü kıtlığı, artan malzeme maliyetleri, artan tüketici talepleri (keto, tam buğday, glutensiz vb.) ve daha fazlası gibi günümüzün endüstri zorluklarını ele almak için yeni stratejiler.