Yulaf Üretimi

Malt Üretimi, Değirmencilik, Tohum & Tahıl Sektörü kullanımı için geliştirilmiştir.

Glutensiz Yulaf Üretimi

Yulaf doğal olarak glutensizdir, ancak yulafta kirletici olarak çok az sayıda buğday, arpa, çavdar ve tritikale çekirdeği bulunabilir. Yulafın glutensiz olduğundan emin olmak için büyük numunelerin kontrol edilmesi gerekir. Bunu manuel olarak yapmak çok zahmetlidir. Cgrain Value™ ile, manuel olarak yapıldığından daha fazla yabancı tahıl doğru bir şekilde tespit edilir. Glutensiz yulaf üretiminde, Cgrain Value™, bu muayene için gereken iş yükünü azaltmanın yanı sıra kaliteyi sağlamak için de kullanılabilir.

Glutensiz yulaf üretimi için Cgrain değerini kullanın >

TOP
×

ABP WhatsApp Hattı'na hoşgeldiniz...

Bizimle iletişime geçebilir, ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz...

×