Un Değirmeni

Tagged under: , , ,

Pişirme Gücü Nedir?

Tagged under: , ,

Alveograph

Tagged under: ,

Gluten

Su Kaldırma

Su kaldırma oranları ve reolojik özellikler arasındaki dengeye uyulmasını sağlamalıyız. Bu dengeyi, hamur davranışını farklı yönleriyle inceleyen Mixolab 2, Alveograph (tercihen uyarlanmış hidrasyon protokolü ile) veya RheoF4 gibi cihazlarla sağlayabiliriz.
Tagged under: , , ,
Hat İçi Otomatik Numune Alma Sistemi DVB300. İnsandan bağımsız numune alma tekniği sayesinde minimum hata, uzaktan kumandalı, güvenilir, bakım gerektirmez.
Chopin cihazlarıyla buğday, un, irmik, makarna ve hamurda kuvvet uzayabilirlik, elastikiyet, yoğurma toleransı, su kaldırma kapasitesi ölçümleri yapabilirsiniz